Šoférský guláš pro Danielu
Šoférský guláš je chutné a syté jídlo, které oceníte při každé příležitosti. Skládá se z kousků kvalitního vepřového masa z plece, které se pomalu vaří v bohaté směsi koření, což mu dodává nezaměnitelnou chuť.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 669 kJ / 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,21 g |
Tuky | 24,46 g |
Vláknina | 23,71 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 49,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šoférský guláš pro Danielu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znNZ
Moje poznámka
Šoférský guláš pro Danielu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znNZ
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Tématické fráze:
kozi gulaš,
jak uvařit guláš,
jak uvařit vepřový guláš,
gulaš z koziho masa,
vepřový guláš recept,
veprove recepty,
recept gulas,
vepřové maso recepty,
vepřový guláš,
kozí guláš recept,
vepřové ala guláš,
jak uvarit tmavy gulas,
jak uvařit vepřovej guláš,
guláš restaurace,
recept na kozí gulaš,
gulas z kozi,
jak uvařit dobrý guláš,
vepřová plec recepty,
recepty gulaš,
guláš
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
kmín drcený,
pepř celý,
pepř mletý,
bujón,
sůl,
sádlo,
česnek,
mouka hladká
Komentáře (33)