Suroviny
Porce: asi 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 751 kJ / 1 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,25 g |
Tuky | 74,29 g |
Vláknina | 51,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 170,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řecký salát z quinoi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqzL
Moje poznámka
Řecký salát z quinoi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqzL
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 16 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 2 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 2 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 2 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 2 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 3 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 3 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 4 hodinami
Tématické fráze:
kinoa,
recepty z quinoi,
řecký salát,
vaření quinoi,
oqina salat,
salat z qinoi,
salát polníček,
salát z guinoi,
salat z cervene quinoi,
salát z guinoa,
kinoa - recept,
salát s qinoa,
quinoa recept,
kinoa recepty,
salát z quinoi a a zeleniny,
qinoa salát recept,
salat z qui,
salat z quiona,
guinoa salát recept,
keftedes s z bulguru
Suroviny:
quinoa,
rajče cherry,
okurka čerstvá,
cibule červená,
sýr feta,
olivy černé,
sůl,
pepř,
olej olivový,
ocet vinný červený,
koření oregáno sušené,
sůl
Komentáře (5)