Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buřtguláš (DlabemeZdrave)

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

DlabemeZdrave DlabemeZdrave

Snadný

Suroviny pro 1

4

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 737 kJ /
1 132 kcal
Bílkoviny77,65 g
Tuky32,49 g
Vláknina24,91 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 994 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy123,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibule oloupeme a nasekáme na jemno. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky (nebo půlměsíčky, pokud jsou brambory malé). Párky rozkrájíme na kolečka (půl kolečka). Krok 2: Na oleji zpěníme cibuli s kmínem, přidáme párky a chvíli orestujeme. Zasypeme paprikami, přidáme protlak a podlijeme vývarem, ve kterém jsme rozmíchali mouku. Krok 3: Vložíme brambory a provaříme. Nakonec prolisujeme česnek, podle chuti majoránku a dochutíme. Servírujeme s chlebem, pečivem nebo samotný.

Zveřejněno 12. 8. 2013

Poznámka autorky DlabemeZdrave

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GAv0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GAv0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Misto parku davam maxiko smakoun...a vyyyborny...mohla bych to jist porad

Už jsem ho také dělala a je výborný , párky se šmakounem mají v tescu..

Mám radost, když tu nacházím inspiraci, která vyhovuje mé dělené stravě:-p;-) Moc pěkné, ukládám:yes:

Párek ze šmakouna jsem neviděla, no spíš jsem se po něm nepídila. Díky za info, napravím :yes::yes::yes::-p:-p

Tedy áž tak zdravě nemusím, ale vypadá to nááádherně:-p:yes:

Tématické fráze:
buřtguláš od babičky, buřtguláš top recepty, burgulas, dietní buřtguláš, buřtguláš z párků, jak udělat buřtguláš, burtgulas s mletým masem, žampionový krém, buřtguláš bez mouky, dlabemezdrave, jak udělat buřgulaš, dietni burgulas, dietní buřt guláš, buřtguláš s tofu, babičky repept buřguláš, buřtguláš, dlabemezdrave.cz, buřtguláš dietní recept, top recepty buřtguláš, duetni burtgulas

Suroviny:
brambory, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, olej, šmakoun, mouka celozrnna pšeničná, kmín drcený, cibule, protlak rajčatový, vývar masový, česnek, majoránka, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu