Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 379 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,04 g |
Tuky | 8,75 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 43,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s domácí tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LG0j
Moje poznámka
Polévka s domácí tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LG0j
Nejnovější recepty
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 10 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno před 15 hodinami
Masová klubíčka
Přidáno před 15 hodinami
Masové kuličky k vínu a pivu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Veramik před 1 hodinou
Houby na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Sahula před 9 hodinami
Kuličky z mletého hovězího masa
Pedros před 9 hodinami
Zapečené rolky z kotletky
Pavel13Novak před 11 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
1anoli1 před 12 hodinami
Škvarková pomazánka
Valis před 13 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Lucinka85 před 14 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
Tereziena před 15 hodinami
Karlovarské knedlíky I
klasimova před 15 hodinami
Tématické fráze:
domácí tarhoňa,
tarhoňa v polevce,
polévka s tarhaňou,
hovězí vývar s tarhoňou,
rajcatova polevka s tarhonou,
zeleninová tarhoňa,
zeleninová polévka s tarhoňou,
tarhoňa zavarka do polévky,
polévka zeleninová s tarhoňou,
hovězí polévka s tarhoňou,
polévka s tahroňou,
tarhonova polievka,
co je to tarhoňa,
tarhoňa recept na těsto,
recept na tarhoňu,
tarhoňa ze semolínové mouky recept,
polevka italska s tarhonou,
italska polevka s tarhonou,
polévka s torhoňou,
polévka s torhoňou
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
voda,
paprika sušená sladká,
cibule,
paprika čerstvá červená,
rajče,
brambory,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (13)
http://www.toprecepty.cz/recept/2345-tarhona/ - na obr. mám kúpenú tarhoňu, a v poznámke píšem, že doma robená má iný tvar, kvôli tomu strúhaniu, ako píše magdalenka.
Na tvojej polievke to nič neuberá, určite e veľmi dobrá, ale názov mätie.
Inak tarhoňa sa môže pripravovať rôzne. Môže salen uvariť, klasicky ako cestoviny. Môže sa najprv opražiť, potom zaliať vodou a dusiť na sporáku, alebo po opražení sa zaleje vodou a dusí v rúre. Ja mám najradšej ten posledný spôsob, najviac mi chutí.
Proti receptu nič nemám, snažila som sa jej rozšíriť obzory.