Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 852 kJ / 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,80 g |
| Tuky | 11,53 g |
| Vláknina | 0,90 g |
| Cholesterol | 74 mg |
| Sodík | 902 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 5,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z uzené makrely a vinného želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pl14
Moje poznámka
Paštika z uzené makrely a vinného želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pl14
Nejnovější recepty
Kapr s houbovou omáčkou a kroupovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Gothajský salám na způsob utopenců
Přidáno před 11 hodinami
Linecké čokoládové
Přidáno před 11 hodinami
Skořicové s kytičkou
Přidáno před 11 hodinami
Linecké mramorové
Přidáno před 12 hodinami
Miništóly
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehoučké čokoládové muffiny
Antusa před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
thekumsen před 9 hodinami
Hustý česnekový krém
Danna před 10 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Slavista62 před 10 hodinami
Milčiny macešky
SimonkaMona před 11 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
Ellisska před 11 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
Kebloood před 13 hodinami
Rajská omáčka
Kebloood před 13 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lenny199 před 14 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
essinKa před 14 hodinami
Tématické fráze:
vinné želé recept,
vinné želé,
recept na vinné želé,
moravské vinné želé,
paštika z uzeného masa recept,
paštika z uzeného masa recepty,
paštika z uzeného masa,
paštika z uzeného kapra,
vinné želé recepty,
moravská domaci pastika,
recepty pastika z uzeného masa,
jak využít vinne želé,
recepty uzená makrela,
využití mascarpone,
jak udělat vinné želé,
mraské vinné želé,
domácí vinné želé recept,
paštika s želé z červeného vína,
recept vinné želé,
vinné želé ryba
Suroviny:
makrela uzená,
mascarpone s cibulí a bylinkami,
mascarpone s růžovým pepřem,
kůra citronová,
šťáva citronová,
brusinky,
želé vinné moravské,
pepř bílý,
ryba
Komentáře (17)
http://www.toprecepty.cz/recept/29514-minutkovyvep...
Ladi z vlastní zkušenosti zde na Topkách Ti radím dobře-neuváděj,kde jsi použité suroviny zakoupila
varilamyskakasicku: Ivanko, ano to želé to celé pěkně zpevnilo a zatuhlo, či jak to nazvat. To želé je pevné v té skleničce, musí se rozehřát (teď už ztuhl zbytek opět
tejaja: Teri - u nás to samé, naštěstí jsem koupila hodně velkou makrelu, uzmula aspoň těch 100 g, muž už byl velmi netrpělivý, leč zbytek paštiky zdlábnul taky
hosta: Jituš, díky, mně prostě ty mascarpone chutnaly a vyrážím znova