Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 984 kJ / 1 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,53 g |
| Tuky | 97,35 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 134 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 41,27 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle do světle zlatova, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání osmahneme, přidáme hladkou mouku a opět osmahneme.
Krok 2: Zaprášíme sladkou paprikou, přidáme trochu rajčatového protlaku, znovu osmahneme a zalijeme vývarem. Osolíme, přidáme třený česnek, drcený kmín, pepř a dusíme.
Krok 3: Před dokončením přidáme na jemno rozemletou majoránku.
Krok 4: Před podáváním se každá porce ozdobí půlkou ohřátého párku.
Podáváme s houskovými knedlíky nebo vařenými brambory.
Podáváme s houskovými knedlíky nebo vařenými brambory.
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pražský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9E
Moje poznámka
Pražský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9E
Nejnovější recepty
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 1 hodinou
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 8 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 8 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 20 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 1 hodinou
Bílá krémová česnečka
Sahula před 1 hodinou
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 2 hodinami
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 2 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Saphena před 2 hodinami
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 5 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 6 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 7 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 7 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 7 hodinami
Tématické fráze:
pražská omáčka,
pražský hovězí guláš,
gulaše kuchařka recepty,
guláš z vepřové panenky,
vepřové po pražsku,
gulas z panenky,
hovězí po pražsku,
vepřová panenka guláš,
pražská hovězí pečeně,
hovězí plíčky,
recept na pražskou omáčku,
pražská vepřová pečeně,
guláš s vepřové panenky,
hovezi plicka,
pražská hovězí,
hovezi pecene po prazsku video,
kuchařka gulaš,
hovězí pečeně po pražsku,
pražska omáčka recept,
omáčka prážská
Suroviny:
cibule,
sádlo,
kližka hovězí,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
protlak,
vývar masový,
sůl,
česnek,
kmín celý,
pepř mletý,
majoránka,
párky
Komentáře (6)