Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 302 kJ / 1 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,83 g |
Tuky | 83,12 g |
Vláknina | 8,21 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 56,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka s petrželovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Plk4
Moje poznámka
Pórková polévka s petrželovými noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Plk4
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 26 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 36 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
noky do polévky,
pórková polévka s nocky,
nočky do polevky,
petrželové knedlíčky,
pórková polévka,
moucne noky do polivky,
moučné noky do polévek,
fazolova polevka s noky,
vaření-porková polévka s noky,
porkova polevka se syrovymy noky,
noky do polévky recept,
noky recept,
polévky recepty,
pórková polévka s nočky do polévky,
pórkova polévka recept,
aby se nočky do polévky nerozvařily,
kuchařka hemriettas,
moučné nočky do polévky,
kralici polevka s petrzelovymi knedlicky,
noky s hrubou moukou
Suroviny:
pórek,
mrkev,
celer,
petržel,
máslo,
mouka polohrubá,
sůl,
voda,
vejce,
mouka hrubá,
nať petrželová
Komentáře (2)