Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 310 kJ / 2 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,31 g |
Tuky | 179,81 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 684 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 5,37 g |
Sacharidy | 36,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí terina s pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yryp
Moje poznámka
Kuřecí terina s pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yryp
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 1 hodinou
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 2 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 2 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 2 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 2 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 2 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 3 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 4 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 4 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí terina,
terina recept,
domácí terina z masa,
masová terina,
drůbeží terina,
recept na terinu,
terina z kuřecího masa,
masová terina recept,
bramborová terina,
kuřecí terina recept,
terina,
teriny recepty,
terina recepty,
masové teriny,
terina z kuřecích prsou,
recept terina,
masová terina recepty,
terina z kuřete,
kuřecí terina recepty,
terina kureci
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina anglická,
vejce,
bílek,
smetana ke šlehání,
ořechy pistácie,
pepř,
sůl,
máslo,
cibule,
mrkev,
olej olivový,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
smetana,
tymián čerstvý,
bobkový list,
pepř,
sůl,
vývar kuřecí,
estragon
Komentáře (18)
rebeka:nepasíroval jsem, ale cedil
překrásné dílko, úžasné foto
spagetka: já myslím že ten knedlík by k tomu docela šel, jelikož je k tomu smetanová omáčka
rozmarynaH: mohlo by se to i propasírovat, ale není to nutné, recept uvádím tak jak ho mám napsaný
Zvolím taky ty brambory, ty houskový knedle mi tam nějak neseděj