Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 107 kJ / 743 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,12 g |
| Tuky | 43,49 g |
| Vláknina | 0,87 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 420 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 6,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVQY
Moje poznámka
Tataráček z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVQY
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 10 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 2 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 3 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 3 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 4 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 4 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 5 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 5 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 7 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 7 hodinami
Tématické fráze:
tatarak z lososa,
tataracek z lososa,
losos tatarák,
tatarak ze syroveho lososa,
tatarak s lososa,
tatarák z lososa recept,
tatarák z norského lososa,
servirovaní tataraku,
top recepty tatarák z lososa,
lososí tatarák,
tatarak losos,
syrovy losos,
tatark z lososa,
tatarák ze syrového z lososa,
recept na tatarák z lososa,
tatarák lososa,
recept tatarák z lososa,
tatarak z lososa top recepty,
tatarak z losossa,
recept-tatarák z lososa
Suroviny:
losos,
cibule šalotka,
olej,
hořčice dijonská,
kečup sladký,
šťáva citronová,
petrželka,
pepř,
sůl,
bageta
Komentáře (4)