Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 057 kJ / 2 404 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 60,80 g | 
| Tuky | 73,45 g | 
| Vláknina | 20,70 g | 
| Cholesterol | 104 mg | 
| Sodík | 652 mg | 
| Sůl | 1,60 g | 
| Sacharidy | 364,50 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Z vody, cukru a droždí uděláme kvásek, když vzejde, přidáme ostatní suroviny a dobře vypracujeme těsto.
	Krok 2: Necháme ho vykynout, pak propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bagetu. Po nakynutí bagetky potřeme vejcem, posypeme semínky a popř. nařízneme nožem.
	Krok 3: Pečeme ve vyhřáté troubě asi 200-210°C/20-25 minut.
Zveřejněno 14. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Moje poznámka
					
				
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 36 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							tatarkové pečivo, 
						
						
							těsto na bagetky, 
						
						
							bagetky, 
						
						
							vyroba tatarky, 
						
						
							vyroba Majolky®, 
						
						
							domaci bagetky, 
						
						
							recept na bagetu, 
						
						
							jak se dělá tatarka, 
						
						
							jak se dela tatarska omacka, 
						
						
							jak se dela majoneza, 
						
						
							housky s Majolkou®, 
						
						
							jak udelat tatarku, 
						
						
							recept na bagety, 
						
						
							vyroba tatarske omacky, 
						
						
							recept na bagetky, 
						
						
							tatarkové housky, 
						
						
							bageta recept, 
						
						
							jak udělat Majolku®, 
						
						
							tatarská omáčka recept, 
						
						
							recept na výrobu tatarky
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							cukr, 
						
						
							droždí, 
						
						
							tatarská omáčka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (147)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0
Coleta: pokud se bojíš předehřevu, frkni tam tu tatarku až během míchání. Hned, jak pečka začne mísit
Poprve byly sladší než slanější, 15 gr cukru na těsto je pro nás mnoho, takže dnes jsem hodně ubrala a dala jen půl čaj. lž. cukru a dala jsem 1,5 č. lž. soli. Dnes jsou podle našich představ a těším se, až mi je dnes pochválí gratulanti.
Přidávám ti do sbírky několik pár mých obrázků, bod a jeden pochvalný komentář, děkuji za recept