Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná roláda

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

k.radulka k.radulka

Snadný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

Suroviny

Porce: 8 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 705 kJ /
1 842 kcal
Bílkoviny191,30 g
Tuky64,77 g
Vláknina15,74 g
Cholesterol 842 mg
Sodík 2,17 g
Sůl5,02 g
Sacharidy117,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Roštěnec prořežeme na roládu. Posolíme, opepříme, rozklepeme. Pomažeme hořčicí. Krok 2: V misce rozmačkáme toustový chléb a rozmočíme mlékem, přidáme dvě vejce, petrželku, mraženou zeleninku a vymačkáme česnek. Vše důkladně promícháme. Krok 3: Na roládu dáme plátky sýra, náplň a smotáme v roládu. Krok 4: Dáme do pekáčku, papriku a cibulku očistíme a pokrájíme na větší kusy. Zasypeme roládu, posypeme trochou kari, přiklopíme podlejeme 1 dcl vody a dáme do rozpálené trouby na 180 °C na 45 minut péct. Krok 5: Pokud chcete omáčku jen výpek nařeďte trochou vody a rozmixujte tyčovým mixérem.

Zveřejněno 12. 1. 2011

Poznámka autorky k.radulka

Podáváme s rýží

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěná roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RL7K

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěná roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RL7K

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:yes::-p moc pěkná:yes::-K

krásná...+:yes:

Také děláváme různé rolády,tahle vypadá opravdu skvostně:-*+10:yes::yes:

Raduš:-Kmoooc hezké na řezu:yes::yes::-8:-Kjste si pošmákli,což:-p:-?trochu závidím:-8:-D

Krásná roládka!:yes:

Radulko, taky dělávám a pokaždé s trochu jiným plněním, máme rolády moc rádi:-p Chválím, máš to moc pěkný a už za tebou běží 8.bod:yes:

No, pěkný cep:yes:

no safra...kráásný profilek na řezu:-p:yes:

Moc pěkná mozaika na řezu :yes:

To je nádhera :-K:yes:

rebeko už to letí, ještě vařím :-D

a fotočka po rozkrojení by nebyla;-):-?:-8
vypadá to mňamkově:yes:;-)

Aj já.Rolády my mooc rádi.:-p:-p:yes::yes:

Dělám podobně :-p:yes:
Jinak Boryna vypadá takhle http://www.akcniceny.cz/detail/ementaler-boryna-69...

Tématické fráze:
dietní recepty, roláda z roštěnky, dietní roštěná, profílek, rostena, profilek.cz, hovězí roštěná rolada, sýr boryna, roštěná recept, kuchařka on line, hovězí roláda z roštěné, hovězí roštěná recept, dietní roštěnky, roštěnec recepty, videnska rolafa, vídeňská rolada, rolada z rostence, vysoký roštěnec top recepty, ementaler boryna, recept na dietní roládu

Suroviny:
roštěná hovězí, směs zeleninová mražená, vejce, petrželka, chléb toustový, mléko, sýr boryna, hořčice, koření kari, sůl, pepř, česnek, paprika, cibule

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu