Čičmanská

amarcha Kuchařka: amarcha

Vepřové maso 10 názorů

Suroviny

3 velké cibule
1 kg vepřového plecka
3 PL hořčice
2 PL pálivé papriky
olej
2 PL kečupu
3 stroužky česneku
1 KL kmínu
1 KL majoránky
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmažíme na troše oleje v hrnci dozlatova. Přidáme plecko nakrájené na malé nudličky nebo kostky. Restujeme za stálého míchání, přidáme veškeré přísady a zalijeme trochou vařící vody. Dusíme doměkka.

  2. Podáváme s bramborem, kyselými okurkami, volským okem a nastrouhaným sýrem.

Poznámka

Hotové maso dáme k bramborám na talířek, posypeme strouhaným sýrem a nahoru umístíme volské oko. Přidáme nakrájené kyselé okurky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 354 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čičmanská

TIP dne na email

Náhodný recept

Tématické fráze: čičmanský vepřový kotlet vepřový plátek volské oko brambor okurek čičmanský vepřové maso recepty čičmanský kotlet jak zacházet s řapíkatým celerem čičmánská pečeně