Suroviny
Porce: 2 hrnky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 602 kJ / 2 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,30 g |
Tuky | 205,39 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 31,55 g |
Postup přípravy
Poznámka: Můžeme také vmíchat 2 lžíce posekané pažitky.
Zveřejněno 10. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farmářský dresink
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XROm
Moje poznámka
Farmářský dresink
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XROm
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 22 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 48 sekundami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 29 minutami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 33 minutami
Kuřecí nudlová polévka
vakl1 před 1 hodinou
Bábovka z pudinku
Routeu před 2 hodinami
Krevetové rizoto
Lucie1001 před 2 hodinami
Rychlá hrachová polévka s krutony
Lara.S před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Lara.S před 2 hodinami
Křehký jablečný závin
Lara.S před 2 hodinami
Chutné vafle
Lara.S před 2 hodinami
Tématické fráze:
dresink,
farmářský salát,
farmářský salát recept,
recept na farmářsky drezink,
drezink na cervenou repu,
drezink,
domácí farmářský dresing,
farmářský drezing,
farmářský drezink,
drezink do bulek,
farmarsky dressing recept,
petrzelovy dresing,
farmářsky drisink,
dresink do bulek,
dresing recept,
recept farmářský drazing,
petrželky drezink,
dresink na bagety,
recepty drezink do bagety,
top dresink
Suroviny:
majonéza,
podmáslí,
nať petrželová,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)