Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 754 kJ / 3 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,83 g |
Tuky | 256,40 g |
Vláknina | 17,37 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 17,57 g |
Sůl | 46,45 g |
Sacharidy | 113,18 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 12. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušený hovězí pupek na mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wlLJ
Moje poznámka
Dušený hovězí pupek na mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wlLJ
Nejnovější recepty
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 5 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 7 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Avokádový tataráček
Simona Maskova před 23 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 25 minutami
Květáková polévka podle Jitky
Kajkajak před 38 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
kimlo před 39 minutami
Zakysané lívanečky
bodie před 1 hodinou
Kovbojské fazole
Ry1bka před 2 hodinami
Žampiony s cuketou
Petulice před 2 hodinami
Žampiónová polévka
SarkaMG před 3 hodinami
Kysané zelí na slanině a jablku
Lolatus před 3 hodinami
Košíčky s želé
rujet před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pupek recepty,
hovězí pupek recept,
hovězí pupek,
recepty z hoveziho pupku,
recepty z masa hovězí pupek,
hovězí pupek s mrkví,
pečený hovězí pupek mrkev,
recept na hovězí pupek,
dušený hovězí pupek,
hovězí v mrkvi,
recept hovezi pupek,
hovězí dušené v mrkvi,
jak se dela hovezi pupek,
co se děla z hovězího pupku,
hovezi pupek na mrkvi,
hovězí pupek v papinaku,
hovězí na mrkvi,
jak se dělá hovězí na mrkvi,
recepty hovezi pupek,
recept hovězi pupek recepty
Suroviny:
pupek hovězí,
sádlo,
cibule,
mrkev,
pórek,
pepř,
sůl,
harissa,
cibulka jarní,
hořčice dijonská,
mouka hladká,
bujón,
brambory,
máslo,
mléko
Komentáře (10)