Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 985 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,84 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kýta pečená s divokým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPNy
Moje poznámka
Jehněčí kýta pečená s divokým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPNy
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 3 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 4 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka
brtna před 56 minutami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 1 hodinou
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 2 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 2 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 4 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 5 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 5 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na jehněčí kýtu,
omačky k divokemu masu,
pečeně jehneci,
jehněčí recept,
jehněčí kýta videorecepty,
pečená kýta,
pečené jehněčí se zelím,
pečené jehněčí maso,
pečená jehněčí kýta,
jehněčí kýta recepty,
jehněčí kýta se zelím,
pečené jehněčí maso teplota,
pečená jehněčí kýta na tymiánu,
pečeme skopové maso,
divoké koření na maso recepty,
pecene jehneci s bylinkami,
jehněčí kýta,
top recepty jehněčí,
recepty jehněčí kýta,
jehněčí kýta jalovec recept
Suroviny:
kýta jehněčí,
cibule,
česnek,
sůl,
pivo černé,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec,
rozmarýn čerstvý,
tymián čerstvý
Komentáře (6)