Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 244 kJ / 1 970 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 4,57 g | 
| Tuky | 150,43 g | 
| Vláknina | 6,64 g | 
| Cholesterol | 102 mg | 
| Sodík | 412 mg | 
| Sůl | 0,90 g | 
| Sacharidy | 147,60 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Marinádou potřeme maso (1-2 křížové kosti dle velikosti) a necháme uležet. Po uležení upečeme.
	Krok 2: Na másle usmažíme jíšku, zalijeme studenou vodu cca 300 ml, přidáme povidla, špetku soli, hřebíček a špetku skořice. Přisladíme, povaříme do zhoustnutí, dochutíme citronem a můžeme zjemnit 1 lžící rumu.
Zveřejněno 21. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Marinovaná křížová kost se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gEZr
Moje poznámka
					
				
Marinovaná křížová kost se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gEZr
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							křížová kost recept, 
						
						
							veprova krizova kost, 
						
						
							vepřové křížové kosti recept, 
						
						
							pecené krizové kosti, 
						
						
							krizova kost recepty, 
						
						
							křížové kosti recept, 
						
						
							pečená křížová kost, 
						
						
							křižova kost, 
						
						
							vepřová křížová kost recepty, 
						
						
							vepřové křížové kosti, 
						
						
							recept na křížovou kost, 
						
						
							recept vepřová křížová kost, 
						
						
							křížové kosti, 
						
						
							recepty z křížové kosti, 
						
						
							křížové kosti recepty, 
						
						
							vepřové křížové kosti recet, 
						
						
							recepty vepřová křížová kost, 
						
						
							pecena veprova krizova kost, 
						
						
							kotleta se švestkovou omačkou, 
						
						
							jak pripravit krizovou kost
						
					
						Suroviny:
						
							med, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							ocet vinný červený, 
						
						
							česnek, 
						
						
							chilli paprika čerstvá, 
						
						
							voda, 
						
						
							olej, 
						
						
							med, 
						
						
							ocet vinný, 
						
						
							česnek, 
						
						
							omáčka chilli sladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							voda, 
						
						
							máslo, 
						
						
							povidla švestková, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							voda, 
						
						
							koření hřebíček, 
						
						
							skořice, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cukr
						
					
	
			
	
	
Komentáře (1)