Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový bok s kostí na černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 215 min Doba přípravy: 215 min

215 min (215 min příprava)

9. 8. 2015 12:06

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie25 397 kJ / 6 070 kcal
Bílkoviny230,44 g
Tuky311,44 g
Vláknina45,74 g
Cholesterol 719 mg
Sodík 1,56 g
Sůl3,21 g
Sacharidy564,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

9. 8. 2015 17:40

Drahoši, máš to pěkné, já jen, že do zelí na zahuštění dávám buď nastrouhanou syrovou bramboru(má dost škrobu) a nebo mouku, obojí na jednou ne;-)Nevidím žádnou šťávu z pečení;-) Máš 2.bod:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový bok s kostí vepřový bok s kostí recept pečený vepřový bok s kostí vepřový bok na pivu vepřový bok s kostí recepty vepřový bok na pivě recept vepřový bok s kostí veprový bok na cerném pivu vepřový bok bez kosti recept vepřový bok recepty vepřový bok bez kosti recepty vepřový bok vepřový bok bez kosti recept na veprovy bok s kosti bok na černém pivu pečený bok s kostí bok na pivu vepřovy bok na zelí pečený vepřový bok na pivu pečený bok na pivu

Suroviny: bok vepřový, pivo černé, zelí sterilované, brambory, mouka hrubá, mouka hladká, cukr, bobkový list, pepř, sůl, vejce, kmín celý, harissa, česnek, ocet

TopRecepty.cz

Vepřový bok s kostí na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NRAz