Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 326 kJ / 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,20 g |
Tuky | 16,59 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 1,85 g |
Sodík | 596 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 40,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborná domácí paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yDrw
Moje poznámka
Výborná domácí paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yDrw
Nejnovější recepty
Švestkovy koláč s krémem z tvarohu a pudingu
Přidáno před 7 hodinami
Bazalková frittata
Přidáno před 12 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno 5. 9. 2025 20:46:25
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno 5. 9. 2025 20:40:42
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno 5. 9. 2025 20:02:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský hruškový koláč
Janicee před 2 hodinami
Drožďová polévka
HanaHanka před 2 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
Bretik před 3 hodinami
Naložená ačokča Dagmar
Bretik před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
HanaS92 před 3 hodinami
Kuřecí roláda plněná vejci a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Stefi.f před 4 hodinami
Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou
vanilj před 6 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
Frant.cermak@seznam.cz před 6 hodinami
Základní Donuts - Donut maker
icecube58 před 7 hodinami
Vepřové kotlety podle balkánské kuchařky
michaelatomastikova999 před 8 hodinami
Tématické fráze:
domácí paštika z králičích jater,
domácí králičí paštika recepty,
recept na domácí výbornou paštiku,
domácí paštika z králíka recepty,
recept na výbornou paštiku,
domaci kraliči paštika,
paštika z kraličich jater,
domácí paštika,
domácí paštika recepty,
králičí paštika recept,
paštika z králičích jater recept,
králíci paštika,
domaci pastiky,
pastika recept,
domácí paštika z králíka,
domácé paštika,
domaci pastika albert,
kraličí domaci pastika,
tejaja domácí paštika recept,
domácí paštika recept
Suroviny:
játra,
játra vepřová,
cibule,
česnek,
smetana ke šlehání,
máslo,
olej olivový,
marmeláda rybízová,
jalovec,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
koření oregáno,
majoránka,
koření provensálské,
sůl,
pepř
Komentáře (17)
Rovnako ako tvoje recepty, ale teraz prosím daj mi taký, aby som sa konečne zbavia koložvárskej kapusty. Už nik z mojej dvojčlennej domácnosti ju nemôže ani vidieť.
Mám svoj vlastný domček, viem, za čo platím=žiadne vodárenské, vykurovacie a iné zdieračské firmy mi "nekecajú" do poplatkov, no prosto pohoda, mám konečne čas učiť sa variť atď.
Inak, zas nebývam až na takom príšernom konci sveta
Želám veselé vykročenie do nového týždňa
Želám krásny zvyšok víkendu a "neuvar" sa do bezvedomia
A mám v recepte trochu nejasno. "Poté vyndáme z pánve....... a k játrům ... aby marmeláda pěkně ztuhla."????? Tá zmes pečení (játer) sa vďaka koreninám zmení na marmeládu?