Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 575 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,97 g |
Tuky | 56,20 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí máslové obrácené řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GrN3
Moje poznámka
Hovězí máslové obrácené řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GrN3
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 58 minutami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 18 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 16 minutami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 23 minutami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 1 hodinou
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 2 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 9 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 12 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 12 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovezi rizky,
hovezi rizek,
obrácený hovězí řízek,
hovezi obraceny rizek,
hovězí na másle,
obrácený řízek z hovězího,
obracený rízek hovězí,
hovězí řízky v troubě,
obrácené roštěnky,
obracene rizky,
hovezi rizek obraceny,
obrácený řízek z hovězího masa,
řízek z hovězího masa,
rizky z hoveziho masa,
hovězí obrácený řízek recept,
obrácené řízky z hovězího,
máslový řízek podle sapíka,
pečený guláš podle sapíka,
obracený řízek z roštěnky,
hovezi kyta na rizky
Suroviny:
hovězí zadní,
máslo,
česnek,
vejce,
strouhanka,
olej,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (2)