Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 553 kJ / 1 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,72 g |
| Tuky | 82,11 g |
| Vláknina | 36,65 g |
| Cholesterol | 697 mg |
| Sodík | 827 mg |
| Sůl | 1,87 g |
| Sacharidy | 131,70 g |
Postup přípravy
Zakryjeme bešamelem a pečeme do zčervenání povrchu.
Zveřejněno 29. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cukety zapečené se sýrovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n977
Moje poznámka
Cukety zapečené se sýrovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n977
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 8 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 10 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 12 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 16 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 56 minutami
Kuře na celeru
JanaPav před 2 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 2 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 3 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 3 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 4 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 4 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapečené cukety,
zapečená cuketa s brambory a bešamelem,
plněná cuketa s besamelem,
zapékaná cuketa s bešamelem,
zapečená cuketa s bešamelem a česnek,
kuskus s cuketou a bešamel,
cuketa s rajčaty a uzeným sýrem a bešemelem,
loupání cukety,
zapecene bilky,
zapékaná cuketa s bazalkou,
plněná cuketa zapečená s bešamelem,
zapečené cukety s nivou a bešamelem,
zapečená cuketa s bílky
Suroviny:
cibule,
cuketa,
rajče,
česnek,
bazalka čerstvá,
olej,
sůl,
pepř,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
parmazán
Komentáře (8)