Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 553 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,72 g |
Tuky | 82,11 g |
Vláknina | 36,65 g |
Cholesterol | 697 mg |
Sodík | 827 mg |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 131,70 g |
Postup přípravy
Zakryjeme bešamelem a pečeme do zčervenání povrchu.
Zveřejněno 29. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cukety zapečené se sýrovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n977
Moje poznámka
Cukety zapečené se sýrovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n977
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 15 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 15 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 15 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelková bublanina
alexjdubec před 3 minutami
Babiččiny šunkofleky
Darwin před 15 minutami
Čínský okurkový salát
mertice před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 1 hodinou
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 2 hodinami
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 13 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 14 hodinami
Maková náplň
lucyb před 17 hodinami
Tématické fráze:
zapečené cukety,
zapečená cuketa s brambory a bešamelem,
plněná cuketa s besamelem,
zapékaná cuketa s bešamelem,
zapečená cuketa s bešamelem a česnek,
kuskus s cuketou a bešamel,
cuketa s rajčaty a uzeným sýrem a bešemelem,
loupání cukety,
zapecene bilky,
zapékaná cuketa s bazalkou,
plněná cuketa zapečená s bešamelem,
zapečené cukety s nivou a bešamelem,
zapečená cuketa s bílky
Suroviny:
cibule,
cuketa,
rajče,
česnek,
bazalka čerstvá,
olej,
sůl,
pepř,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
parmazán
Komentáře (8)