Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 507 kJ / 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,24 g |
Tuky | 15,30 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,50 g |
Postup přípravy
Na sádle osmažíme cibuli, přidáme červené kysané zelí, osolíme, posypeme kmínem, podlijeme červeným vínem a necháme vydusit. Podle chuti přidáme cukr a sůl. Krok 3: Maso pokrájíme a podáváme s červeným zelím a s domácím bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 29. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ocásky pečené s bůčkem a vepřovými žebírky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n994
Moje poznámka
Vepřové ocásky pečené s bůčkem a vepřovými žebírky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n994
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 9 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 9 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 10 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 4 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 5 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 6 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 7 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 8 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 8 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 10 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 10 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 10 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 11 hodinami
Tématické fráze:
recept na vepřové pečené ocásky,
vepřová pečeně s buckem,
vepřová pečeně,
pečené vepřové ocásky,
vepřové ocásky,
recept na pečené vepřové ocasy,
pečený bůček s žebírky,
pecene vepr.ocasky,
vepřový ocas recepty,
recept na pecene buckove veprove maso recepty,
vepřové ocásky recept,
vepřová pečeně s buckem recept,
pečené vepřové bůček,
vepřové ocásky na červeném zelí,
recepty z vepřové vepřové ocásky,
jak upravit ocasky,
vepřové ocásky na víně,
ocasky z prasete,
vepřové ocásky na paprice,
vepřové ocasy
Suroviny:
sůl kouřová,
paprika sušená uzená,
česnek,
kmín celý,
pepř,
voda,
sádlo,
cibule,
zelí kysané červené,
víno červené,
sádlo,
cibule,
sůl,
kmín celý,
cukr
Komentáře (10)
Toto se vařilo (tedy až na tu kouřovou sůl a uzenou papriku) už před půl stoletím...
Z ocasů se odkrojilo libové a v So usmažilo v trojobalu
Zbytek se upekl na Ne oběd a zbylo i na další dny postudenu. Dnes by se to hrdě zovalo "Rillettes"