Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 507 kJ / 360 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 4,24 g | 
| Tuky | 15,30 g | 
| Vláknina | 12,32 g | 
| Cholesterol | 14 mg | 
| Sodík | 22 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 25,50 g | 
Postup přípravy
Na sádle osmažíme cibuli, přidáme červené kysané zelí, osolíme, posypeme kmínem, podlijeme červeným vínem a necháme vydusit. Podle chuti přidáme cukr a sůl. Krok 3: Maso pokrájíme a podáváme s červeným zelím a s domácím bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 29. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřové ocásky pečené s bůčkem a vepřovými žebírky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n994
Moje poznámka
					
				
Vepřové ocásky pečené s bůčkem a vepřovými žebírky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n994
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							recept na vepřové pečené ocásky, 
						
						
							vepřová pečeně s buckem, 
						
						
							vepřová pečeně, 
						
						
							pečené vepřové ocásky, 
						
						
							vepřové ocásky, 
						
						
							recept na pečené vepřové ocasy, 
						
						
							pečený bůček  s žebírky, 
						
						
							pecene vepr.ocasky, 
						
						
							vepřový ocas recepty, 
						
						
							recept na pecene buckove veprove maso recepty, 
						
						
							vepřové ocásky recept, 
						
						
							vepřová pečeně s buckem recept, 
						
						
							pečené vepřové bůček, 
						
						
							vepřové ocásky na červeném zelí, 
						
						
							recepty z vepřové vepřové ocásky, 
						
						
							jak upravit ocasky, 
						
						
							vepřové ocásky na víně, 
						
						
							ocasky z prasete, 
						
						
							vepřové ocásky na paprice, 
						
						
							vepřové ocasy
						
					
						Suroviny:
						
							sůl kouřová, 
						
						
							paprika sušená uzená, 
						
						
							česnek, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							pepř, 
						
						
							voda, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							cibule, 
						
						
							zelí kysané červené, 
						
						
							víno červené, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							cukr
						
					
	
			
	
	
Komentáře (10)
Toto se vařilo (tedy až na tu kouřovou sůl a uzenou papriku) už před půl stoletím...
Z ocasů se odkrojilo libové a v So usmažilo v trojobalu
Zbytek se upekl na Ne oběd a zbylo i na další dny postudenu. Dnes by se to hrdě zovalo "Rillettes"