Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 256 kJ / 778 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,68 g | 
| Tuky | 46,16 g | 
| Vláknina | 1,20 g | 
| Cholesterol | 1,55 g | 
| Sodík | 597 mg | 
| Sůl | 1,26 g | 
| Sacharidy | 33,40 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nqx
Moje poznámka
					
				
Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nqx
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno 3. 11. 2025 09:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 37 minutami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 48 minutami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 2 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 2 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 15 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							smazeny kvetak s bramborem, 
						
						
							kvetak ve fritéza, 
						
						
							fritujeme, 
						
						
							smažený karfiol, 
						
						
							jak dlouho fritovat, 
						
						
							jak fritovat květák, 
						
						
							kvetak ve frieze, 
						
						
							kvetak s kasi, 
						
						
							recept květák ve fritéze, 
						
						
							fritujeme rizky, 
						
						
							květák v fritéze, 
						
						
							karfiól doba varu, 
						
						
							květák fritujeme ve friteze, 
						
						
							smazeny kvetak bez fritezy, 
						
						
							fertal, 
						
						
							smažený květák, 
						
						
							kvetak recepty, 
						
						
							fritujeme bez oleje recepty, 
						
						
							obalovany kvetak bramborová kaše, 
						
						
							kvetak doba varu
						
					
						Suroviny:
						
							květák, 
						
						
							sůl, 
						
						
							vejce, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							voda, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							olej, 
						
						
							zelenina čerstvá, 
						
						
							tatarská omáčka, 
						
						
							nať petrželová
						
					
	
			
	
Komentáře (4)
Květ jsem usmažil
Qěták smažím syrový