Grilované špekáčky s brambory a zelným salátem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 980 kJ / 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 0,30 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované špekáčky s brambory a zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8rkr
Moje poznámka
Grilované špekáčky s brambory a zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8rkr
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 6 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 8 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 5 minutami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 2 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 3 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 4 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 6 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 6 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 6 hodinami
Tématické fráze:
grilovaný špekáček,
spekacek na grilu,
špekaček na grilu,
grilované brambory,
špekáčky k bramborám recepty,
špekáčky se smetanou,
jak grilovat špekáček,
špekáčky s bramborama,
griované žampiony recepty,
grilované špekáčky s pivem,
špekáčky s parmazánem,
griované špakáčky,
grilovaná brambora,
spekačky se slaninou na grylu,
brambory na grilu
Suroviny:
špekáček,
zelí kysané,
cibulka jarní,
brambory,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř
Komentáře (3)