Kotlík z kapusty a dýně

Lucasinka Kuchařka: Lucasinka

Zeleninová jídla 6 názorů

Suroviny

1 máslová dýně
200 g kapusty
1 červená cibule
500 ml zeleninového vývaru
400 g sekaných rajčat
400 g bílých fazolí (v konzervě)
400 g cizrny (v konzervě)
1 lžička mleté papriky
olej
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Červenou cibuli přepůlíme a nakrájíme na plátky. Dýni oloupeme, zbavíme semen a pokrájíme na zhruba stejně velké kostky.

  2. Ve větším hrnci rozehřejeme olej a na něm zpěníme cibulku. Přisypeme dýni a chvíli restujeme. Přisypeme na malé kousky natrhanou kapustu, zalijeme vývar a sekaná rajčata. Ochutíme mletou paprikou a přivedeme k varu.

  3. Fazole a cizrnu scedíme, propláchneme vodou a vsypeme ke kapustovo-dýňové směsi.

  4. Přikryjeme pokličkou a dusíme zhruba 30 minut, dokud není dýně měkká. Dochutíme solí, je-li potřeba. Kdo má rád, může přiostřit chilli.

Poznámka

www.lucasinka.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 35 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kotlík z kapusty a dýně

Tématické fráze: dynovy kotlik kapustový kotlík z hovězího masa kapustový kotlík dýně s kapustou dýně recepty dýně s s kapustou zapecena dine,kapusta,r tecept kapustovy kotlik recept zapečená dýně dle šéfkuchaře máslová dýně recepty s kuskusem dýňový kotlík recept varená kapusta kapusta dýně kuřecí máslová dýně s kapustou máslová dýně recepty s kapustou bílá máslová dýně recepty z kapusty cizrna a máslová dýně

Zapomněl/a jsem heslo