Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 641 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,98 g |
Tuky | 45,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noky s "boloňskou" omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rxx
Moje poznámka
Noky s "boloňskou" omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rxx
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 22 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 15 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka I
Ellen1 před 20 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 28 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 40 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 45 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 1 hodinou
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 1 hodinou
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Tématické fráze:
noky s omáčkou,
mleté maso s noky,
gnocchi s boloňskou omáčkou,
noky mleté maso,
bramborové noky s omáčkou,
noky a rajčata,
bolonské gnocchi,
noky k omacce,
gnocchi s boloňská omáčka,
noky z mletého masa,
recept noky s omáčkou,
noky k rajské omáčce,
omacky s noky,
mleté maso s nokama,
noky z mletého v rajské omáčce,
top recepty bolonska,
gnocchi bolognese,
gnoči s bolonskou omáčka,
gnocchi boloňská omáčka,
top recepty noky s omačkou
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
noky bramborové,
rajče,
protlak rajčatový,
bazalka čerstvá,
parmazán,
olej olivový,
koření
Komentáře (11)