Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 122 kJ / 1 224 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 32,50 g | 
| Tuky | 5,00 g | 
| Vláknina | 31,98 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 4,02 g | 
| Sůl | 10,00 g | 
| Sacharidy | 246,30 g | 
Postup přípravy
Necháme 2-2,5 hod nakynout a upečeme v remosce – asi 40 minut. Pak z formy vyklopíme, vrátíme do remosky a ještě aspoň 10 minut dopékáme.
Krájíme po 24 hodinách od upečení.
Zveřejněno 23. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Žitný kváskový chleba z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rk6
Moje poznámka
					
				
Žitný kváskový chleba z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rk6
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kváskový chleba z remosky, 
						
						
							kvaskovy chleb z remosky, 
						
						
							kváskovy chleb v remosce, 
						
						
							chleba z remosky, 
						
						
							kvaskovy chleba v remosce, 
						
						
							žitný chleba v remosce, 
						
						
							recept na kváskový chleba, 
						
						
							recept na žitný kváskový chléb, 
						
						
							žitný chléb v remosce, 
						
						
							kváskový chleba do remosky, 
						
						
							žitný chléb recept, 
						
						
							kváskový chléb recept, 
						
						
							zitny chleba recept, 
						
						
							kvískový chléb v remosce, 
						
						
							kváskový chléb recept v remosce, 
						
						
							kváskový chleba recept, 
						
						
							chleba z kvásku v remosce, 
						
						
							recept na kváskový chléb do remosky, 
						
						
							žitný kváskový chléb, 
						
						
							kvaskovy chlieb v remoske
						
					
						Suroviny:
						
							kvas žitný, 
						
						
							voda, 
						
						
							mouka celozrnná žitná jemná, 
						
						
							mouka žitná chlebová, 
						
						
							koření chlebové, 
						
						
							brambory, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (1)