Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 755 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,96 g |
Tuky | 39,62 g |
Vláknina | 28,16 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 289 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 210,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nové brambory se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VD05
Moje poznámka
Nové brambory se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VD05
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 1 minutou
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
brambory se spenatem,
jak se vaří špenát,
špenátové brambory,
jak vařit nové brambory,
nové brambory ve slupce,
jak dlouho se vaří brambory,
vaření nových brambor,
jak dlouho varit nove brambory,
postup vaření brambor,
aby se brambory nerozvařily,
nové brambory,
recept na špenátové brambory,
jak dlouho se vari nove brambory,
nové brambory vařit ve slupce,
nové brambory vařené ve slupce,
nove brambory vaření,
špenát brambory recept,
recept na brambory se špenátem,
jak dlouho vařit špenát,
vaření nových brambor ve sluoce
Suroviny:
brambory rané,
špenát listový,
česnek,
cibule,
máslo,
olej,
sůl,
pepř,
libeček
Komentáře (13)
Dokonce se voda scezená z nových brambor používá na polévky, protože obsahuje část vitaminu a mnohé minerály.
Autorkou uváděný postup na vaření brambor se doporučuje právě u brambor STARÝCH, nikoli nových.
Inak recept sa mi páči, ujkasám si ho.
A nechápu moc Váš příspěvek, žádnou kaši jsem nevařila, pouze jsem na Váš návrh se zalitím brambor horkou vodou reagovala tak, že si to dovedu představit u kaše, ne že to dělám.
Pokud bych vařila brambory na kaši, zaliji klidně horkou