Kvašáky
Pusťte se s námi do přípravy pikantních kvašáků, získají si vás na první kousnutí. Kvašená zelenina prospívá trávení i imunitě. Okurky s koprem, křenem a vinnými listy dáme do sklenice, zalijeme nálevem a pak necháme vše týden až dva kvasit.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašáky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwB0
Moje poznámka
Kvašáky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwB0
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 17 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moji utopenci
marky79 před 25 minutami
Pudinkové cukroví
adela. před 34 minutami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 35 minutami
Sachr cukroví
adela. před 39 minutami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 2 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 2 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 3 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 3 hodinami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 3 hodinami
Tématické fráze:
nálev na kvašáky,
domácí kvašáky,
okurky kvašáky recept,
okurky kvasaky,
domácí kvašáky recept,
kvašáky do sklenic,
kvašáky nálev,
kvašaky okurky,
nejlepší recept na kvašáky,
recept na domací kvašaky,
recept na okurky kvašáky,
nálev na okurky kvašáky,
nálev kvašáky,
příprava kvašáků,
kvašáky bez vinného listu,
kvašené okurky recept,
recepty okurky kvasaky,
nakladani kvašáku,
kvašene okurky,
nejlepsi kvasaky
Suroviny:
okurka čerstvá,
kopr,
křen,
listy vinné,
voda,
sůl
Komentáře (40)
okurky jsou super!!!!!!!!!! bez různých pachutí
zkoušel jsem je ve všech upravách s koprem-pachut kopru cítíte pak 2 hodiny po požití kvašáku.(někdo to má třeba rád?)
žádný křen !!!-křenovky
ani žádné feferonky-pak ostré !
žádné vinné či jiné listy.
Dobrou chut.prostě klasika.