Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 208 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,86 g |
Tuky | 13,62 g |
Vláknina | 15,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový guláš - buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4oRg
Moje poznámka
Bramborový guláš - buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4oRg
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí roštěná
Diviska87 před 21 minutami
Rajčatový protlak
douver před 55 minutami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 4 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 5 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 6 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 7 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 7 hodinami
Tématické fráze:
bramborový guláš,
buřtguláš recept,
buřtguláš ze špekáčků,
buřt guláš videorecept,
bramborový buřtguláš,
buřt guláš s bramborem,
recept na buřtguláš,
buřtguláš,
burtgulas top recepty,
recepty na buřtguláš,
buřt guláš recept,
bramborový guláš s buřtem,
burt gulas top recepty,
bramborový guláš s buřty,
recept na buřtguláš se špekáčkama,
bramborový guláš top recepty,
bramborovy buřt guláš,
top recepty-buřtguláš,
bramborový guláš se spekackem,
bramborový guláš recept
Suroviny:
špekáček,
brambory,
cibule,
česnek,
majoránka,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín mletý,
vývar hovězí,
sůl,
pepř,
olej,
voda,
mouka hladká
Komentáře (5)