Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 375 kJ / 2 480 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36,04 g |
| Sůl | 90,00 g |
| Sacharidy | 620,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vodu, ocet, cukr a sůl povařit asi 5 minut.
Krok 2: Nechat vychladnout.
Krok 3: Do každé zavařovací sklenice dát 5 kuliček pepře, 5 kuliček nového koření a 2-3 kolečka cibule.
Zveřejněno 17. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGgR
Moje poznámka
Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGgR
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové placky
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 5 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Romadurová pomazánka
kulaslf před 52 minutami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 1 hodinou
Indická čočka s batáty
micurka před 3 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 4 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 6 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 6 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 6 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 6 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 6 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 17 hodinami
Tématické fráze:
nálev na houby bez konzervantů,
čalamáda ze zelí bez konzervantu,
jednoduchy nalev na houby,
zavarovaci nalev,
zavarovací lák,
zavařování pecenacu,
nálev na houby bez vážení,
jednoduchý nálev na okurky,
zavařování zelí bez konzervantu,
okurky jednoduchý nálev,
nálev na okurky bez konzervantů,
čalamada bez zavařování
Suroviny:
voda,
ocet,
cukr,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
cibule
Komentáře (1)