Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okurkový salát s česnekem a koprem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie90 kJ /
22 kcal
Bílkoviny0,84 g
Tuky0,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Okurky okrájíme a nastrouháme nahrubo. Česnek prolisujeme. Krok 2: V míse smícháme nastrouhané okurky s česnekem a solí. Přidáme špetku bílého pepře a kopr. Krok 3: Před podáváním necháme chvilku odležet v ledničce.

Zveřejněno 10. 4. 2019

Poznámka autorky Johanka128

Salát má poměrně výraznou chuť česneku i kopru, kdo na to není zvyklý nebo má rád jemnější chutě, může dát česneku jen maličko na zavonění, stejně tak kopru.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oznA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oznA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Dnes jsem dělala se zakysanou smetanou, ale bez kopru. To mi moc chutná. :yes:

No a kdo rád plnější chuť (pokud jídlo není pro nejmenší, že) tak přidá žbrdolec octu :-)

Johanka128: Zkus si oddělit malou mističku Tvého salátu ( odeber něčím děrovaným, aby tam nebylo moc vody) a přidej lžičku kysané smetany nebo kvalitního bílého jogurtu, zamíchej...a dej vědět, jaké to bylo:-K Divila bych se, kdyby Ti to nechutnalo:-*

maris: Eja57: Já věřím, že je to dobré, však tzatziki je výborné...jen kombinace okurek a zakysanky, potažmo jogurtu a octu mi evokuje zrychlený krok a permanentně otevřené dveře do malé místnůstky<3

Normálně zakysanku miluju, jen s těma okurkama...no nevím nevím..třeba se někdy odhodlám:-K

Tématické fráze:
okurkový salát s česnekem, okurkovy salat s cesnekem a cibuli, okurkový salát, recept okurkový salát kopr, recepty z kopru., k cemu okurkový salát, recept okurkový salát s koprem a se zakysanou smetanou, okurkovej salt, okurky podle medvedovi maminky, okurkový salát s koprem,česnekem a kyškou, tarator s kyselou smetanou, okurkový salát s koprem, salát s koprem

Suroviny:
okurka salátová, sůl, pepř bílý, česnek, kopr

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu