Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 222 kJ / 1 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 223,00 g |
Tuky | 13,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 470 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí ptáci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8DL2
Moje poznámka
Hovězí ptáci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8DL2
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 18 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno 18. 9. 2025 15:12:02
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 2 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 2 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 3 hodinami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 3 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 4 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 5 hodinami
Tématické fráze:
španělské ptáčky naruby,
recepty na ptáky,
ptaky recept,
ptáci recept,
španelsky ptacek naruby,
receprt na ptáky,
z hovězího ptačí,
co uvařit z hovězího zadního,
hovězí ptáky,
hovčzi ptačí,
jak uvařit španělské ptáka,
hovězí roštěná ptačí,
roštěná ptačí,
jak uvařit hovězí zadní,
recept omačka ptaky s hoveziho masa,
co uvařit z hovězího hrudí,
zadní hovězí recept,
recept na ptaky,
recept na hovězí,
hovězí zadní recept ptaky
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pepř,
sůl,
hořčice plnotučná,
máslo,
vejce,
okurky sterilované,
klobása,
slanina,
mouka hladká,
voda
Komentáře (4)