Čalamáda
Pokud nevíte, jak zpracovat přebytky zeleniny, vyzkoušejte tento recept na chutnou čalamádu, kterou můžete využít jako jednoduchou přílohu ke grilovaným masům, nebo jako náplň do svačinových baget.
Suroviny pro 1 dávka
asi 14 skleniček-300 ml
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 685 kJ / 3 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,00 g |
Tuky | 11,90 g |
Vláknina | 154,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60,95 g |
Sůl | 151,00 g |
Sacharidy | 790,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čalamáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxKM
Moje poznámka
Čalamáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxKM
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 16 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 16 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 1 hodinou
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 1 hodinou
Lasagne z cukety
stanik před 1 hodinou
Americké okurky
JiriSeidler před 1 hodinou
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 2 hodinami
Buďáky - buchty se švestkami
Simonasesimik před 2 hodinami
Cuketové zelí
janatka před 2 hodinami
Cuketové halušky
janatka před 2 hodinami
Tématické fráze:
zavařování čalamády,
rajčatová čalamáda,
čalamáda,
zavařování calamada,
čalamády,
zavařování čalamád,
nakládaná čalamáda,
nakládání čalamády,
čalamáda recept,
čalamáda bez zavařování,
čalamada zavarovani,
nakládané čalamády,
zavařovani okurková čalamada,
čalamad,
nakládaná hlíva,
nakládaní čalamád,
recepty na calamady,
čalamáda z okurek a mrkve,
nakladana hliva ustricna,
recepty čalamada
Suroviny:
cibule,
kapie,
zelí,
okurka čerstvá,
mrkev,
cukr krystal,
ocet,
deko
Komentáře (1)