Čalamáda
Pokud nevíte, jak zpracovat přebytky zeleniny, vyzkoušejte tento recept na chutnou čalamádu, kterou můžete využít jako jednoduchou přílohu ke grilovaným masům, nebo jako náplň do svačinových baget.
Suroviny pro 1 dávka
asi 14 skleniček-300 ml
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 685 kJ / 3 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,00 g |
Tuky | 11,90 g |
Vláknina | 154,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60,95 g |
Sůl | 151,00 g |
Sacharidy | 790,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čalamáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxKM
Moje poznámka
Čalamáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxKM
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 16 minutami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 21 minutami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 30 minutami
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 1 hodinou
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 4 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 4 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Tématické fráze:
zavařování čalamády,
rajčatová čalamáda,
čalamáda,
zavařování calamada,
čalamády,
zavařování čalamád,
nakládaná čalamáda,
nakládání čalamády,
čalamáda recept,
čalamáda bez zavařování,
čalamada zavarovani,
nakládané čalamády,
zavařovani okurková čalamada,
čalamad,
nakládaná hlíva,
nakládaní čalamád,
recepty na calamady,
čalamáda z okurek a mrkve,
nakladana hliva ustricna,
recepty čalamada
Suroviny:
cibule,
kapie,
zelí,
okurka čerstvá,
mrkev,
cukr krystal,
ocet,
deko
Komentáře (1)