Čalamáda mistra kuchaře

Maryla337 Kuchařka: Maryla337

Doba přípravy: 26 hodin asi 8 sklenic Zavařeniny 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

1 kg hlavkového zelí
1 kg cibule
1/2 kg červené papriky
1/2 kg zelené papriky
1 kg zelených rajčat
(může se přidat i chilli paprika)
bez láku
1 bal Deka
olej - (do každé sklenice asi tak 1-2 lžíce oleje
namíchat rovnou do zeleniny)
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistit, nakrájet, zamíchat a nechat 24 hod stát, deko nasypat rovnou.

  2. Naložit do horkých sterilizovaných sklenic a sterilovat na 85°C asi 20 min.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čalamáda mistra kuchaře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: domácí čalamáda se zelím nejlepší domáci čalamáda jak nalozit calamadu recept na domácí čalamádu čalamáda ze zelí sterilizovana calamada domácí čalamáda čalamáda video domácí čalamáda recept naložit čalamádu čalamáda videorecepty calamada sterilizovana domácí čalamáda video recept na čalamádu zelí zterilizované calamadu calamada.com video recepty čalamáda video na domácí čalamádu recepty na nejlepší domácí čalamády čalamáda ze zelí recept

Zapomněl/a jsem heslo