Tarhoňa s medvědím pestem
Tarhoňa je druh těstoviny běžně používaný ve slovenské a maďarské kuchyni. Lze ji podávat jako přílohu nebo i jako samostatný oběd. Příprava nezabere mnoho času a výsledkem je chutné jídlo. S pestem je naprosto skvělá!
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 953 kJ / 1 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,50 g |
Tuky | 51,55 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 584 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 148,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté listy medvědího česneku vhodíme do mixéru. Přidáme mandle, parmezán a olivový olej. Vše důkladně rozmixujeme na hladkou pastu a podle chuti osolíme a opepříme.
Krok 2: Těstoviny tarhoňa uvaříme podle návodu. Do horkých scezených těstovin vmícháme připravené pesto.
Krok 3: Podáváme se strouhaným sýrem.
Zveřejněno 20. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarhoňa s medvědím pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RE6z
Moje poznámka
Tarhoňa s medvědím pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RE6z
Nejnovější recepty
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 4 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová placka
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 44 minutami
Lečo jak dělám já
Billis před 52 minutami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 59 minutami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 3 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 3 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 4 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Andy10 před 4 hodinami
Prošívaná deka
Tynaja před 4 hodinami
Kakaový koláč s pudinkem a malinami
Sima1996 před 5 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Glapet před 7 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
parmazán,
list medvědího česneku,
mandle loupané,
sýr parmazán strouhaný,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)