Cuketové minikoblížky
Cuketa je ve sladké kuchyni využívána čím dál častěji. Oblíbené cuketové buchty už známe, z cukety ale můžeme připravit i vynikající, malé, sladké koblížky. Usmažíme je dozlatova a podáváme s dobrou marmeládou nebo se šlehačkou.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 833 kJ / 1 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,79 g |
Tuky | 35,34 g |
Vláknina | 14,25 g |
Cholesterol | 331 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 315,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketové minikoblížky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VD9o
Moje poznámka
Cuketové minikoblížky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VD9o
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Belgické vafle
Přidáno před 7 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 11 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 1 hodinou
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 4 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 4 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 4 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 5 hodinami
Tématické fráze:
minikoblizky,
minikobližky recept,
coketové minikoblížky,
cuketová semena co nimi,
minikoblížky bez vajec,
minikoblizky s krémem,
recept na minikoblizky,
cuketové koláčky sladké,
recept,
recepty
Suroviny:
cuketa,
smetana zakysaná,
vejce,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
rum,
kypřící prášek,
sůl,
kůra citronová,
olej,
cukr moučkový,
marmeláda,
šlehačka
Komentáře (11)
Je pravda, že těsto je takové "patlací", lepí se, ale stojí to za to se s tím patlat