Krkovička s kedlubnovým zelím
K nedělnímu obědu neodmyslitelně patří pokrm, který skvěle chutná a opravdu zasytí. Dobrou volbou je vepřová krkovička, která je krásně šťavnatá. Klasické zelí vyměňte za zelí z kedlubny, má jemnější chuť.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 742 kJ / 1 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,49 g |
Tuky | 105,66 g |
Vláknina | 20,62 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 427 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 87,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5QjD
Moje poznámka
Krkovička s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5QjD
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 10 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 20 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sůl,
pepř bílý mletý,
kmín celý,
bobkový list,
škrob kukuřičný,
vývar zeleninový,
olej rostlinný,
kedlubna,
cibule,
olej slunečnicový,
škrob kukuřičný,
cukr,
kmín drcený,
ocet vinný,
sůl,
voda
Komentáře (2)