Masopustní (zabíjačkový) guláš
Tradiční masopustní guláš se vaří nejen z vepřového masa, ale i z vnitřností, špeku a klobás. Také proto se stal symbolem masopustního hodování. Připravte ho letos podle našeho receptu, zaručeně si na něm pochutná nejen mužská část rodiny.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 734 kJ / 2 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,88 g |
Tuky | 175,40 g |
Vláknina | 16,81 g |
Cholesterol | 1,60 g |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,60 g |
Sacharidy | 55,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masopustní (zabíjačkový) guláš
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0vkL
Moje poznámka
Masopustní (zabíjačkový) guláš
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0vkL
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 7 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 12 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 1 hodinou
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Suroviny:
játra vepřová,
krkovice vepřová,
špek uzený,
klobása,
cibule,
česnek,
rajče sterilované,
vývar masový,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
majoránka,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (4)