Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 539 kJ / 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,86 g |
Tuky | 18,45 g |
Vláknina | 4,59 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 38,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybí maso, zeleninu, bylinky, víno, koření a sůl zalijeme litrem vody, zahřejeme k varu a vaříme 20 minut.
Krok 2: Polévku procedíme a z rybího masa a zeleniny vymačkáme na okraji cedníku co nejvíce šťávy.
Krok 3: Maso rozmixujeme, přidáme strouhanku, promícháme, vložíme do hrnce a postupně ředíme vývarem.
Krok 4: Osolíme, okořeníme, přidáme smetanu a vše přihřejeme téměř k varu. Posypeme jemně nasekanou petrželkou a podáváme.
Zveřejněno 15. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Normandská rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koL5
Moje poznámka
Normandská rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koL5
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 14 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 2 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 4 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 6 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 6 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 6 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 7 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 10 hodinami
Tématické fráze:
francouzská rybí polévka,
normanská polévka,
rybí polévka,
normandská polívka,
francouzká rybí polévka,
normanská omáčka,
rybí polévka podle norem,
recept rybí polévka,
čirá rybí polévka,
celoroční rybí polívka,
normandská poévka,
francouska rybi polévka,
normanská rybí polévka,
recepty z rybiho masa,
polévky rybi,
rybí francouzská polévka,
recept na rybí polívku,
normanska polevka recept,
normandské brambory
Suroviny:
treska,
maso z langusty,
víno bílé,
smetana,
mrkev,
rajče,
česnek,
strouhanka,
celer,
květ muškátový,
majoránka,
petrželka,
pepř,
sůl
Komentáře (7)