Vepřová plec po moravsku
Recept na vepřovou plec v zeleninové omáčce s kořením adžika. Měkké vepřové maso, spolu s omáčkou, můžeme podávat s hranolkami, rýží či bramborovou kaší. Omáčku nemixujeme, díky čemuž jsou v hotovém pokrmu patrné kousky sterilované zeleniny a točeného salámu.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec po moravsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEqK
Moje poznámka
Vepřová plec po moravsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEqK
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 14 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 15 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 18 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 18 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 19 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 7 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 8 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 10 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 10 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 11 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 11 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 12 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule červená,
salám točený,
olej,
koření adžika,
omáčka sojová,
směs zeleninová,
mouka hladká,
voda,
bujón zeleninový,
česnek,
protlak rajčatový,
sůl
Komentáře (3)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0