Vepřová plec po moravsku
Recept na vepřovou plec v zeleninové omáčce s kořením adžika. Měkké vepřové maso, spolu s omáčkou, můžeme podávat s hranolkami, rýží či bramborovou kaší. Omáčku nemixujeme, díky čemuž jsou v hotovém pokrmu patrné kousky sterilované zeleniny a točeného salámu.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec po moravsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEqK
Moje poznámka
Vepřová plec po moravsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEqK
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 17 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 17 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 20 minutami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 24 minutami
Cuketový perník
Raslik před 47 minutami
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 1 hodinou
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 2 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 2 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 2 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 2 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule červená,
salám točený,
olej,
koření adžika,
omáčka sojová,
směs zeleninová,
mouka hladká,
voda,
bujón zeleninový,
česnek,
protlak rajčatový,
sůl
Komentáře (3)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0