Friduš
Řízky v marinádě jsou lahodným pokrmem, který spojuje šťavnaté kousky masa s bohatou a aromatickou marinádou. Jsou skvělou volbou pro grilování, pečení nebo smažení a představují oblíbenou pochoutku pro všechny milovníky masa.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 702 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,96 g |
Tuky | 30,15 g |
Vláknina | 2,82 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 9,61 g |
Sacharidy | 22,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce našleháme vidličkou, přidáme vše ostatní a pak do marinády namáčíme naklepané řízky.
Krok 2: Uložíme v uzavřené nádobě přes noc do chladničky, čím déle, tím je maso křehčí.
Krok 3: Pak smažíme v rozpáleném oleji po každé straně asi 3 minuty.
Zveřejněno 29. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Friduš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W67Q
Moje poznámka
Friduš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W67Q
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 20 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Pljeskavice s lečem
Přidáno 30. 5. 2025 15:10
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno 30. 5. 2025 15:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
BarboraToni před 14 minutami
Polévka frankfurtská s párkem a bramborem
smidrs před 35 minutami
Smetanovo-ořechová bábovka s jablky
Ennia před 37 minutami
Falešný španělský ptáček
Skrabi před 43 minutami
Masopustní koblihy od babičky
Skrabi před 44 minutami
Ondráš pečený v troubě
Skrabi před 45 minutami
Jemné a nadýchané lívance
Skrabi před 46 minutami
Pražské koláče podle Mirky
Skrabi před 47 minutami
Jahodový koláč s pudingem a šlehačkou
Andaluzie před 2 hodinami
Nejlepší litý perník
Tynaja před 2 hodinami
Tématické fráze:
fritovací hrnce test,
fryduš,
kotlety friduš,
úprava klokaního masa,
fridusak,
fritovaci hrnec recepty,
fritovací hrnec test,
řízky michala davida,
naložené maso fridusak,
448 receptů,
recepty pro fritovací hrnec,
kotlety ala friduš,
čínské kuřecí placičky,
friduš řízek,
fritovaci hrnec fagor oliva,
recepty z klokaního masa,
recept fryduš,
solamylky cukrovi,
medvědí maso-úprava,
friduš řízky
Suroviny:
řízky,
olej,
sůl,
pepř,
solamyl,
omáčka sojová,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
vejce,
kečup sladký,
olej
Komentáře (13)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0