Vepřová kýta rytíře Fryduše

Malikova Kuchařka: Malikova

Doba přípravy: 30 min (naloženo den předem) 4 porce Vepřové maso 1 názor

Suroviny

400 g vepřové kýty
olej na smažení
Marináda:
1/2 kávové lžičky pálivé papriky
4 lžičky oleje
1 lžička mletého černého pepře
1/2 lžičky majoránky
2 stroužky česneku
1 lžíce Worcesterové omáčky
1 lžička solamylu
3 lžičky kečupu
1/2 lžičky mleté sladké papriky
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa očistíme, okraje mírně nařízneme, aby se maso nekroutilo a lehce naklepeme.

  2. Česnek oloupeme a prolisujeme. Důkladně smícháme všechny přísady na marinádu. Můžeme přidat trochu olivového oleje. Maso naložíme do nádoby, uzavřeme a necháme, nejlépe přes noc , naložené v lednici.

  3. Druhý den opékáme na oleji. Můžeme použít i na grilování.

  4. Podáváme se zeleninovým salátem a přílohou dle fantazie.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová kýta rytíře Fryduše

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Veľmi dobré mäso. Trocha som ubrala korenia a nepoužila štipľavú paqpriku, nemáme to radi, ale aj tak to bolo super. :yes:;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: nakládaná vepřová kýta vepřová kýta recepty vepřová kýta pečená veprova kyta rytir maso podle fryduše kyta nalozena na smazeni videorecept vepřová kýta jak dlouho se smazi veprova kyta vepřová kýta recept vepřova kyta pohlreich recepty z vepřové kýty naložená vepřova kýta cesnek majoranka recepty na vepřovou kýtu vepřová kýta v receptech kýta podle rytíře top recepty z vepřové kýty vepřová kýta na paprice videorecept veprova kyta smazeni smazeni kyty kýta podle fryduše

Zapomněl/a jsem heslo