Vepřová kýta rytíře Fryduše

Malikova Kuchařka: Malikova

Doba přípravy: 30 min (naloženo den předem) 4 porce Vepřové maso 1 názor

Suroviny

400 g vepřové kýty
olej na smažení
Marináda:
1/2 kávové lžičky pálivé papriky
4 lžičky oleje
1 lžička mletého černého pepře
1/2 lžičky majoránky
2 stroužky česneku
1 lžíce Worcesterové omáčky
1 lžička solamylu
3 lžičky kečupu
1/2 lžičky mleté sladké papriky
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa očistíme, okraje mírně nařízneme, aby se maso nekroutilo a lehce naklepeme.

  2. Česnek oloupeme a prolisujeme. Důkladně smícháme všechny přísady na marinádu. Můžeme přidat trochu olivového oleje. Maso naložíme do nádoby, uzavřeme a necháme, nejlépe přes noc , naložené v lednici.

  3. Druhý den opékáme na oleji. Můžeme použít i na grilování.

  4. Podáváme se zeleninovým salátem a přílohou dle fantazie.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová kýta rytíře Fryduše

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Veľmi dobré mäso. Trocha som ubrala korenia a nepoužila štipľavú paqpriku, nemáme to radi, ale aj tak to bolo super. :yes:;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřová kýta vepřová kýta recepty nakládaná vepřová kýta vepřová kýta recept pečená veprova kyta rytir maso podle fryduše kyta nalozena na smazeni kyta fridruse friduše recept recepty z vepřové kýty veprova kyta smazeni videorecept vepřová kýta jak dlouho se smazi veprova kyta recept na vepřovou kytu recept vepřová kýta fryduse maso veprova kyta ritire friduse foto veprova kyta ritire friduse maso rytíře fruduse vepřova kyta pohlreich

Zapomněl/a jsem heslo