Restované marinované maso po asijsku
Drobná sousta kuřecího nebo krůtího masa jsou zde připravena jako minutka jen lehkým osmahnutím. Sladká sójová omáčka a pasta Sambal Badjak dodají tomuto pokrmu zvláštní exotickou příchuť.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 533 kJ / 844 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,10 g |
| Tuky | 27,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 3,82 g |
| Sůl | 9,10 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kousky, smícháme se sladkou sójovou omáčkou Kaki Tiga (kdo má rád pikantní tak může přidat jednu polévkovou lžíci Sambal Badjak) a necháte v chladničce odležet minimálně 1 hodinu.
Krok 2: Do marinované směsi přidáme 2 lžíce Solamylu a dobře promícháme.
Krok 3: Na pánev dáme 2 lžíce oleje a maso osmahneme.
Krok 4: Podáváme s rýží a ozdobíme restovanou cibulkou.
Zveřejněno 5. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restované marinované maso po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amvj
Moje poznámka
Restované marinované maso po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amvj
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 21 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 15 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 4 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 10 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 13 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 13 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 13 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 13 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 14 hodinami
Tématické fráze:
restované maso,
krůtí maso po asijsku,
kuřecí maso po asijsku,
kachna po asijsku,
marinované maso,
krůtí po asijsku,
restované kuřecí maso,
restované vepřové maso,
restované krůtí maso,
restované sojové maso,
veprove maso po asijsku,
marinované krutí maso recept,
maso na kaki,
doba marinování masa,
restovane maso recept,
maso s kaki,
marinované sojové maso,
kureci maso s kaki,
recept na restovane veprove maso,
sojove maso po asijsku
Suroviny:
maso kuřecí,
omáčka sojová sladká,
solamyl,
olej,
pasta sambal badjak,
cibule
Komentáře (9)