Suroviny pro 24 kusů
24kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 901 kJ / 3 083 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,75 g |
| Tuky | 164,97 g |
| Vláknina | 5,28 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 776 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 327,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roládkové zákusky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkPr
Moje poznámka
Roládkové zákusky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkPr
Nejnovější recepty
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 4 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 5 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 6 hodinami
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 15 hodinami
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 21 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 6 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Eiisa před 27 minutami
Zdravý mrkvovo-jablečný dort
sbezecna před 28 minutami
Květáková fritáta
Wikki před 57 minutami
Makový závin hrnkový
titi96 před 1 hodinou
Palačinky s dušenými jablky
Veros51 před 2 hodinami
Ostrá masová směs s rýží
Veros51 před 2 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Misad před 3 hodinami
Kančí na červeném víně
wimra před 4 hodinami
Čokoládová bábovka ze zakysané smetany
Verunkavh před 5 hodinami
Tématické fráze:
zákusky a řezy recepty,
zákusky,
nejlepší zákusky,
zákusky recepty,
recepty zakusky,
nejlepší zákusky recepty,
recepty na zákusky,
roladkové řezy,
nové zákusky recepty.cz,
nejlepsi recepty na zakusky,
zákusky recept,
top zákusky,
nejlepší zákusek,
zákusek roláda,
domácí zakusky recepty,
recept na zákusky,
recepty na domácí zákusky,
domácí zákusky,
domácí zákusky recept,
krájení zákusků
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
mléko,
pudink,
cukr,
marmeláda,
čokoláda,
tuk ztužený,
šlehačka
Komentáře (27)
jj, správně, v tomto receptu celou ještě teplou roládu motám po delší straně, potom překrojím napůl, rozbalím a každou potřu samostatně a znovu zabalím směrem, jak byla. Takto jsou roládky menší a je jich více.
Normálně se roláda točí po té širší straně-jde to lépe, je sice kratší, ale na řezu hezčí... Př.Roláda je 30x40cm, normálně stočím, mám šířku 30cm=d (v tomto případě stočím po delší straně, mám roládu 40cm=d)
Aničko, vidím, že jsi prostě profík
Roláda Ti možná praskala proto, že jsi ji pekla déle, než potřebovala a tím se asi trochu vysušila (to už taky znám
Díky moc za další variantu a za pěknou fotku
Jen tak dál
Chtěla jsem se včera pochlapit,vše se dařilo,až do fáze závěrečného motání