Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 38 751 kJ / 9 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,42 g |
Tuky | 486,34 g |
Vláknina | 85,70 g |
Cholesterol | 856 mg |
Sodík | 6,99 g |
Sůl | 4,93 g |
Sacharidy | 1 033,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč mnoha chutí a vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEmE
Moje poznámka
Koláč mnoha chutí a vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEmE
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 6 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 6 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 15 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 6 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 9 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 9 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 10 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 11 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 12 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 12 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 15 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 15 hodinami
Tématické fráze:
koláč z pekla,
čerstvý kokos,
recept koláč strouhaná jablka,
jak použít čerství kokos,
kolače charakteristika,
recept kolac ze stouhanych jablek,
koláč z rybízu a jablek,
strouhaná jablka recepty na kolač,
namočený kokos,
rybíz sníh kokos,
bábovka mnoha chutí,
strouhaná jablka recept,
babovkovy kolac,
charakteristika teplého moučníku,
jak nazdobit linecky koláč,
bábovka mnoha s chutí,
kolac ctyr chuti,
koláč jablka a kokos,
koláč z strouhaných jablek,
recepty ze strouhaných jablek koláč
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
olej,
cukr moučkový,
cukr hnědý,
cukr vanilkový,
soda jedlá,
sůl,
skořice,
jablko,
ořechy strouhané,
rybíz,
moučka kokosová,
cukr třtinový,
máslo,
mléko,
rum
Komentáře (17)
Já jsem zkusila namočit ráno a stačilo to, takže klidně namoč večer.
Nařeď jen citron s vodou - čím víc dáš citronu, tím to bude cítit pěkně v moučníku
Přeji, ať chutná a dej vědět
jahodo,moučníky v tvém podání umocněné překrásnými fotkami,nemají konkurenci
P.S.taky se mi líbí "vážení" na hrníčky