Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 38 751 kJ / 9 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,42 g |
| Tuky | 486,34 g |
| Vláknina | 85,70 g |
| Cholesterol | 856 mg |
| Sodík | 6,99 g |
| Sůl | 4,93 g |
| Sacharidy | 1 033,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč mnoha chutí a vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEmE
Moje poznámka
Koláč mnoha chutí a vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEmE
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Nadýchané bagety
Přidáno před 5 hodinami
Rychloštrúdl
Přidáno před 5 hodinami
Jablkové měšce
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové růžičky v listovém těstě
Přidáno před 6 hodinami
Máslová dýně
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 12 minutami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 47 minutami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 2 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 4 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 4 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 4 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 5 hodinami
Medovníková roláda
vagundova před 5 hodinami
Tématické fráze:
koláč z pekla,
čerstvý kokos,
recept koláč strouhaná jablka,
jak použít čerství kokos,
kolače charakteristika,
recept kolac ze stouhanych jablek,
koláč z rybízu a jablek,
strouhaná jablka recepty na kolač,
namočený kokos,
rybíz sníh kokos,
bábovka mnoha chutí,
strouhaná jablka recept,
babovkovy kolac,
charakteristika teplého moučníku,
jak nazdobit linecky koláč,
bábovka mnoha s chutí,
kolac ctyr chuti,
koláč jablka a kokos,
koláč z strouhaných jablek,
recepty ze strouhaných jablek koláč
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
olej,
cukr moučkový,
cukr hnědý,
cukr vanilkový,
soda jedlá,
sůl,
skořice,
jablko,
ořechy strouhané,
rybíz,
moučka kokosová,
cukr třtinový,
máslo,
mléko,
rum
Komentáře (17)
Já jsem zkusila namočit ráno a stačilo to, takže klidně namoč večer.
Nařeď jen citron s vodou - čím víc dáš citronu, tím to bude cítit pěkně v moučníku
Přeji, ať chutná a dej vědět