Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 098 kJ / 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,73 g |
Tuky | 26,42 g |
Vláknina | 15,03 g |
Cholesterol | 2,00 g |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,04 g |
Sacharidy | 100,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivá pánev v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRR1
Moje poznámka
Ohnivá pánev v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRR1
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 18 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 22 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
ohnivé maso v bramboráku,
ohniva kapka,
omáčka k bramborákům,
ohnivá játra,
kuřecí ohnivé maso,
recept na plněný bramborák s kuřecí játrou,
ohnive maso s bramborakem,
co k bramborakum,
bramboráky s fazolemi,
omáčka k bramboráku,
bramborák na pánvi,
pánve na bramboráky,
bramboráky z ohnivkou,
bramborák s fazolemi,
co.k.bramborakum,
ohnivé maso na bramboráky,
neco k bramboraku,
omáčky k bramborákům,
ohnivé maso,
ohnive maso z drubeži jatry
Suroviny:
játra drůbeží,
cibule,
lečo,
kapie sterilovaná,
okurky sterilované,
omáčka sojová,
koření chilli,
kečup ostrý,
pepř,
sůl,
olej,
brambory,
majoránka,
pepř,
sůl,
vejce,
kmín celý,
mouka hladká,
olej
Komentáře (29)