Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 224 kJ / 771 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,29 g |
| Tuky | 23,08 g |
| Vláknina | 70,10 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 62,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hustá cizrnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pAY
Moje poznámka
Hustá cizrnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pAY
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 3 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 4 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 5 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 7 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 7 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Tématické fráze:
cizrnova polevka,
polevka z cizrny,
cizrnová polívka,
cizrnová polévka recept,
recept polévka z cizrny italská,
cizrnová polévka se smetanou,
polívka z cizrny,
cizrna recepty,
cizrnová polévka s chilli,
dietní cizrnová polévka,
cizrnová polévka s chili,
cizrnová polévka se smetanou a tymiánem,
italská cizrnová polévka,
recept polévka z cizrny,
hustá polévka,
cizrna recepty polévky,
recept cizrnová polévka,
indická polévka s cizrny a smetany,
recept polívka z cizrny,
cizrnová po
Suroviny:
cizrna,
cibulka jarní,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
tymián,
koření oregáno
Komentáře (6)