Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 689 kJ / 1 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,77 g |
Tuky | 34,59 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 479 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,07 g |
Sacharidy | 132,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborák - Sejkorky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/orK
Moje poznámka
Bramborák - Sejkorky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/orK
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 56 minutami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 59 minutami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 2 hodinami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 4 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 4 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 6 hodinami
Tématické fráze:
bramborák,
bramborak recept,
krkonošský bramborák,
babiččiny krkonošské sejkory,
krkonošské kynuté bramboráčky,
krkonošské kynuté bramboráky,
šumavské sejkory,
recept na krkonošské sejkory,
krkonošske sejkory,
krkonošský kynutý bramborák,
krkonosska cmunda,
babiččiny bramboráky,
krkonosske bramboraky,
sejkory s medem,
kynuté bramboráčky,
kynuté krkonošské bramboráčky,
recept bramborak,
babiččin bramborák,
krkonosske bramboracky,
recept na bramborák
Suroviny:
brambory,
sýr cihla,
sůl,
kmín celý,
majoránka,
česnek,
pepř,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (14)
nejsou Sejkorky náhodou sladký? Já to znám jako pusinky z bramborového těsta polité sladkou zakysanou smetanou, sypané perníkem a zakáplé medem.