Suroviny
Porce: 4 porce velké
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 408 kJ / 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,45 g |
Tuky | 15,60 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 70,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Koleno s kořením uvaříme ve vodě v tlakovém hrnci.
Krok 2: Odkostíme, nakrájíme na kousky.
Krok 3: Přeliv - mléko přelijeme do hrnce, trochu si necháme na zahuštění s moukou.
Krok 4: Osolíme, přidáme muškátový oříšek a přilijeme rozmíchanou mouku, mícháme do zhoustnutí, provaříme ještě asi deset minut na mírném ohni.
Krok 5: Odstavíme z plotny, přimícháme křen a necháme vychladit, sem tam promícháme.
Krok 6: Maso přelijeme přelivem.
Zveřejněno 15. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené koleno s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gxyD
Moje poznámka
Uzené koleno s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gxyD
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 8 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Pozde před 8 minutami
Hovězí na pepři
Pozde před 9 minutami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 31 minutami
Francouzské brambory
jjj82 před 53 minutami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 1 hodinou
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 4 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 4 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 4 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
uzené koleno,
jak dlouho se vaří uzené koleno,
vaření uzeného kolene,
jak dlouho vařit uzené koleno,
uzené koleno s křenovou omáčkou,
uzene koleno s krenem,
uzené koleno v papiňáku,
www uzene koleno doba vareni,
jak dlouho vařit uzené koleno v tlakovém hrnci,
doba vaření uzeného kolene,
uzene koleno priprava v tlakovem hrnci,
doba vaření uzeného kolena,
uzené koleno recept,
křenova přeliv recept,
uzena krkovicka s krenovou se sýrovou omáčkou,
uzené koleno doba vaření,
přeliv na uzené maso,
uzené koleno délka vaření,
uzené koleno s omáčkou,
délka vaření kolene v tlakovém hrnci
Suroviny:
koleno vepřové uzené,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
mléko,
mouka hladká,
ořech muškátový,
sůl,
křen
Komentáře (7)